Het Drukke Magazijn van Mevrouw Groen In Kerstsfeer

25 Dec 2018

Sintje is vertrokken naar Spanje en eigenlijk is er geen tijd om even op adem te komen van alle drukte in het magazijn. De kerstdrukte is op komst… Er zijn heel wat overuren gedraaid… cactus is gewoon de tel kwijt en dat is niet zo best voor een voorraadbeheerder. Zijn baas is vos en die is niet scheutig met vrije dagen geven en al helemaal niet in de maand december. Varken, die kado-stylist is, die eet een heel jaar geen wortels meer want die heeft zo ontzettend veel wortels genaaid. Maar varken… we hebben zoveel complimenten gekregen over de verpakking inclusief wortel, je mag apetrots zijn. De wortel is wereldberoemd geworden. Chapeau voor varken!

Varken heeft nu voor de kerst prachtig kerstpapier uitgekozen… en een nieuwe cadeaulabel ontworpen. Een berg met een besneeuwde top. En die past supermooi op het mooie kerstpapier.

Gans zit nog steeds onder het plakband maar we zijn ook supertrots op gans. Hij heeft zoveel cadeautjes ingepakt… hij heeft geen vel meer op zijn handjes. Maar nog even doorzetten gans… de kerst komt er aan en misschien heb jij per 1 januari van volgend jaar je loonsverhoging te pakken.

Haai kan maar niet afblijven van alle ingepakte cadeau’s en ook nu heeft hij weer een pakketje te pakken die hij onder tafel stiekem aan het uitpakken is…

Lama en flamingo hebben al heel wat meters gemaakt in het magazijn op hun step om de pakjes te verplaatsen. Kameleon rijdt gezellig mee maar moet ook zeker zijn handen uit de mouwen steken. Maar er klinkt gelukkig muziek in het magazijn en op het ritme van Jingle Bells gaat alles veel sneller.

Om het eigenlijk saaie magazijn in wat kerstsfeer te brengen heeft lama een leuke kerstmuts opgezet en ook aap doet mee.

Aap helpt varken met een sliert met kerstlampjes. De werklampen moeten wel blijven branden want anders kunnen de harde werkers niet goed hun werk doen.

Varken (ja ja we hebben er twee in het magazijn werken) heeft van zijn baas vos een taak gekregen om het magazijn wat gezelliger te maken door middel van wat kerst-atributen. Want volgens vos werkt dat tempo-verhogend. En dat komt natuurlijk goed van pas in het overvolle magazijn. Varken heeft haar taak heel serieus genomen want ze heeft een mega grote kerstboom in het magazijn gezet. Het wordt wat krapper maar ja… de sfeervolle lichtjes en mooie ballen maken een hoop goed. Met jingle bells op de achtergrond, kerstlichtjes en heel veel cadeautjes in het magazijn gaan de vriendjes van Mevrouw Groen vrolijk door met inpakken, tellen, klanten blij maken en zeker ook Mevrouw Groen helpen. Hopelijk is vos en natuurlijk Mevrouw Groen aan het einde van het jaar zeer tevreden en hebben we met zijn allen een hoop werk verzet om heel veel kindjes te voorzien van mooie cadeau’s. Al staat het zweet op de ruggen van onze vriendjes… we gaan met een grote glimlach op naar de kerst! En met kerst liggen we gewoon gezellig met onze vriendjes onder de kerstboom uit te puffen!