Sint met Ozosnel is in het land

5 Dec 2022

De spannende tijd is weer aangebroken… Sint is in het land! Maar niet alleen de Sint… ook het paard Ozosnel is natuurlijk dit jaar weer van de partij. Mevrouw Groen heet niet alleen de Sint welkom maar ook Ozosnel wordt ook hartelijk ontvangen. Elke dag een emmer vol met het heerlijkste Hilversums water en een kistje vol met overheerlijke sappige wortels. Wat zal Ozosnel lekker smullen.
Maar Sint en Ozosnel zijn niet met zijn tweetjes gekomen… ze hebben de leukste pietjes meegenomen. Kijk hier… een sierlijk zwaan-pietje. Zij zit niet alleen maar mooi te wezen hoor. Ze is het rechtstreekse hulpje van de Sint. En dat is aanpakken geblazen. De veertjes van zwaan-pietje zitten niet de hele dag keurig in het gareel hoor. Als zwaan naar bed gaat is zijn de veertjes een warrige boel. Maar dat vindt ze niet erg… alles voor blije kindjes toch?
Pietjes zijn niet altijd vrolijk. Kikker-pietje is de hele dag chagrijnig. Zo is ie geboren. Hij is zo bol als een voetbal en zijn mondhoeken staan nooit eens een keer omhoog. Dit is gewoon Kikker-pietje. Niet meer en niet minder. Maar neem van mij aan… hij is heel blij met zijn werk hoor. Elke avond met de Sint mee de daken op en talloze schoenen vullen. En dat allemaal op zijn fijne Microstep. Dan scheurt ie achter Ozosnel aan met zijn step over de daken.
En varken-pietje die rijdt graag op haar Trybike rond. Zij zorgt ervoor dat alle pakketjes mooi ingepakt zijn en verzamelt alle verlanglijstjes.
Varken is op zoek naar het boek van de Sint. Want daar zitten alle verlanglijstjes in. Ze heeft overal gezocht… het boek is spoorloos.
Zwaan-pietje weet er meer van. Het boek van de Sint is gestolen. Zwaan-pietje heeft de hooivork uit de stal van Ozosnel gehaald en is achter de dief aan gehuppeld. Wel natuurlijk op een sierlijke zwanen-loopje.
En kijk eens wie er gespiest is op de hooivork? Haai!! Zwaan-pietje was ietsjes sneller dan haai en heeft hem gevangen met de hooivork! Haai met het boek van Sint onder zijn vin… oh oh oh. Gelukkig heeft zwaan-pietje het boek gered. Zo kan varken gelukkig nog alle verlanglijstje van alle kindjes verwerken.
Varken heeft zelfs hulp van echte superhero’s… de muisjes helpen bij het inpakken. Ze zitten allemaal lekker warm in holletjes in het stro. Ook al zijn de handjes van de muisjes nog zo klein… vele handjes maken licht werk. Hoe klein ze ook zijn!
Niet alle pakjes komen mee met pakjesboot uit Spanje. Gelukkig shopt de Sint in Nederland ook lokaal. Goed zo Sint! Lokaal niet overslaan! Zij hebben het best moeilijk in deze tijd en de leuke speelgoedwinkels mogen niet verdwijnen in het straatbeeld.

Mevrouw Groen plakt elk jaar een leuk zelfgemaakte kadolabel op alle cadeautjes. Een collectors item zeg maar. Ze belanden vaak bij de klanten in de kerstboom (ja echt waar!).

 

Dit jaar speelt Ozosnel echt de hoofdrol. Ze staat talloze keren afgedrukt op het leuke inpakpapier, een etalage vol gevuld met grote strobalen en de kadolabel is helemaal in het thema… een strobaal. Dus kom net zoals de Sint lokaal shoppen… dan krijg jij een te leuke strobaal op je cadeau!

En er is bij Mevrouw Groen volop keuze in de leukste cadeau’s. En de etalage is volop gevuld met inspiratie voor pakjesavond! Help de Sint en zet zo’n leuk cadeau van Mevrouw Groen op je verlanglijstje en stop deze in je schoen. En vergeet Ozosnel niet he! Die is dol op sappige worteltjes en bij Mevrouw Groen weten ze dat ie smult van het Hilversums water… elke ochtend is de emmer leeggeslurpt!
Tot ziens bij Mevrouw Groen… 7 dagen in de week geopend! Wij wensen de Sint, Ozosnel en de pietjes een fijn verblijf in Nederland en we tellen met spanning af tot pakjesavond. Ondertussen helpen we de Sint met de leukste cadeau’s en knuffelen we Ozosnel als ie lekker staat te smikkelen van de wortels bij de deur bij Mevrouw Groen. Onze dank gaat uit naar Speelpark Oud Valkeveen. Wij mochten 10 strobalen gebruiken die bij hun in het park als decoratie lagen. Zo worden ze weer hergebruikt in onze etalage voor de Sint en de Kerst en daarna geven we ze weer door aan een manege. Ook dat is recyclen! Daar houden we van!