Wie is Mevrouw Groen?

Over ons

Mevrouw Groen is een lifestyle kinderwinkel gevestigd in een mooi oud pand aan de rand van het centrum in Hilversum en heeft een zeer uitgebreid en vrolijk assortiment. Van prachtige dekens, gerecycled speelgoed, duurzame producten, hippe rompertjes voor je kleintje, rugtassen, tal van cadeautjes, knutselpakketten, loopfietsen tot aan de grootste collectie steppen van het Gooi. En alles wat daartussen zit!

Mevrouw Groen richt zich op de leuke artikelen die een baby/kind nodig heeft. Soms zijn ze ook praktisch maar Mevrouw Groen gaat vooral voor de artikelen die jou en je kindje blij maken! Want blije gezichtjes daar houdt Mevrouw Groen van!

Service bij Mevrouw Groen

Mevrouw Groen bestaat bijna 15 jaar en in deze jaren heeft zij een klantenkring opgebouwd met heel veel lieve klanten. Klanten die dol op ons zijn en wij natuurlijk op hun. Mevrouw Groen staat bekend om natuurlijk de hele leuke artikelen, vriendelijkheid maar ook zeker om haar service! Mevrouw Groen doet niet moeilijk, is iets niet goed dan kom je het ruilen wanneer jou het uitkomt. Valt het cadeau niet in de smaak, kom maar omruilen en zoek er iets anders moois voor uit. 

Kom gezellig naar de winkel en beleef het Mevrouw Groen-gevoel met ons mee! Ook zorgen we dat de kids ook lekker in de winkel kunnen spelen in een onwijs leuke speelhoek, het bekende speelhuisje… Ze zullen zich geen moment vervelen. En jij kunt heerlijk even rondkijken in de winkel. 7 dagen in de week open! Ook fijn. 

Appelspaarkaart

 Sparen kun je ook bij Mevrouw Groen! Als je het leuk vindt kun je een spaarkaart laten maken waarop je appeltjes kunt sparen. Bij elke 10 euro die je besteedt bij Mevrouw Groen krijg je een appeltje op je spaarkaart. En bij 20 appeltjes krijg je 10 euro om te besteden bij Mevrouw Groen. Nou die komt wel op! Enne… de spaarkaart die houden we bij Mevrouw Groen! Lekker makkelijk. 🍎